Mens en organisatie. Een organisatie bestaat uit mensen. Vaak is het een geheel. Toch impliceert het woordje en twee werelden. Om weer tot een congruent geheel te komen zal ieder voor zich leiderschap moeten tonen, leiderschap over te nemen en gedane acties, beslissingen, missers, triomfen. Persoonlijk Leiderschap noemen wij dat. Als mensen in een organisatie dat goed doen dan creëer je Return on Human Investment. Een uitgebalanceerde combinatie van welzijn en welvaart.

Ik ben werkzaam als professioneel coach, ik begeleid business professionals, managers en hun teams om dat Persoonlijk Leiderschap op te pakken en daarmee optimaal te presteren. Verder houd ik mij bezig met outplacement en stress/burn-out trajecten. Ook arbeidsmediation is mij niet vreemd, af en toe wordt mijn hulp hiervoor ingeroepen.

Sinds 2004 ben ik zelfstandig ondernemer en ik heb in 2005, met Return on Human Investment als leidraad, samen met Pierre Emanuel OSIC opgericht. OSIC houdt zich bezig met (executive) coaching, training en organisatie ontwikkelingstrajecten. Nationaal en internationaal.

De TMA methode hebben wij ruim 15 jaar geleden ontdekt en vanaf die tijd zelf gebruiker. Inmiddels ben ik bijna 10 jaar TMA-certificeringstrainer. Ik vind het ontzettend leuk mensen wegwijs te maken in en met dit krachtige instrument. Mijn liefde voor positieve psychologie kan ik tijdens deze trainingen volop kwijt.

In mijn vrije tijd ben ik vaak aan het moestuinieren en ga ik graag op pad om te fotograferen.

Marianne Kieft